Daydreamvillas heeft  de kennis en ervaring in huis om ieder bouwproject tot een succes te maken. Wist je dat alle ontwerpen in ons bureau uitsluitend door architect Frank Gruwez zelf gemaakt worden? Alle eerste schetsen en ideeën komen uit de hand van Frank zelf!!

Bouwen binnen uw budget

‘Wij kunnen een afgewerkte nieuwbouw woning bouwen vanaf € 185 000 excl. btw.’

Daydreamvillas werkt volgens een totaalconcept, waarbij wij alles voor u regelen van de grootste tot de kleinste details, niets wordt aan het toeval overgelaten. Als architect voor luxe woningen verzorgen we veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp. Van bij de eerste bespreking met een nieuwe klant wordt een duidelijke budgettering afgesproken die strikt wordt nageleefd. Hiertoe werkt Architect Gruwez met een uniek systeem bij de opname van het bouwprogramma.

De totaalprijs van een woning is afhankelijk van de grootte en stijl van de woning,  het afwerkingsniveau en het materiaalgebruik. Een luxe woning bouwen hoeft niet per se onbetaalbaar te zijn. Architect Gruwez hanteert aantrekkelijke tarieven. Wij onderscheiden ons door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Iedere specifieke stijl waar u van droomt voor uw luxe villa kan Daydreamvillas  vertalen naar een concreet ontwerp. De architect luistert naar uw wensen en een project is pas geslaagd als u uzelf goed voelt in uw nieuwe onderkomen en tevreden bent over de wederzijdse samenwerking.

Bouwbedrijf

Wij zijn een ruim ervaren bouwonderneming met ca. 10 werknemers. Wij bieden u tal van werkzaamheden aan. Vooral bestaande uit nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en tegelwerken voor bedrijven en particulieren. Omdat wij toekomstgericht willen werken zijn wij een erkend leerbedrijf, er worden Leerlingen van het S.P.B. (Samenwerkingsverband Praktijkopleidingen Bouwnijverheid) bij ons geplaatst zodat zij praktijkervaring op kunnen doen. Om deze leerlingen goed te kunnen begeleiden zijn twee medewerkers opgeleid tot leermeester. Al onze medewerkers zijn allround vaklieden. Maar uiteraard heeft elke medewerker zo zijn eigen specialisme zoals timmerwerken, metselwerken of tegelwerken. Veel onderhoud en renovatiewerkzaamheden voeren wij uit voor plaatselijke woningstichtingen maar ook voor particulieren of bedrijven.

Ook kunnen wij voor u alle machinale timmerwerken verzorgen zoals kozijnrenovaties inclusief het aanbrengen van HR++ beglazing, het plaatsen van een dakkapel of bijvoorbeeld het aanbrengen van een vaste trap naar zolder. Met het gebruik van materialen die wij standaard op voorraad hebben zoals plaatmaterialen, veiligheidshang- en sluitwerk en bevestigingsmaterialen kunnen wij bij vrijwel elke (nood) situatie hulp bieden.

Tevens zijn wij sinds 1998 VCA gecertificeerd omdat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat!