Nieuwbouw Living Stone Nieuwbouw Living Stone Appartementen.
De parkappartementen zijn op verschillende locaties binnen het park gevestigd. Happy Living bestaat uit een gevarieerd aanbod appartementen gaande van een één slaapkamer-appartement van 51m tot een nieuwbouw drieslaapkamer-appartement van 160. Gilsonplein, 3200 Aarschot. In het nieuwbouwproject Gilson werd een prachtig, modern appartementsgebouw opgetrokken.
 Nieuwbouwprojecten te koop Dewaele.
Wie op zoek is naar een nieuwe woonst kan zich bij Dewaele vastgoed met advies laten verleiden door de appartementen van nieuwbouwproject K-tower. De site, die bestaat uit 65 appartementen, wordt de nieuwe place to live van Kortrijk. Met het hippe Buda Beach, het centrum van Kortrijk en aangename fiets en wandelpaden aan de Leie vlakbij, is dit de ideale woonplaats voor jong en oud.
 Nieuwbouw appartementen te koop bij Vanhaerents Vanhaerents.
Zoekt u een nieuwbouw appartement te koop aan onze kust? Bij Vanhaerents vindt u verschillende nieuwbouw appartementen Oostende. Waarom nieuwbouw appartementen van Vanhaerents? De kosten aankoop nieuwbouw appartement zijn bij Vanhaerents enorm betaalbaar, zeker gezien de hoge kwaliteit van ons aanbod te koop nieuwbouw appartementen.
 Belgo-Flat Nieuwbouw Appartementen.
Zoeken Uitgebreid zoeken. Bekijk op kaart Toon panden in lijst. Residentie Ooievaarsnest B E N 30. Nieuwbouwproject MIDDEN BAUME. LANCERING NIEUW PROJECT. Nieuwbouwproject De Mouterij. ERKENDE assistentiewoningen DE MOUTERIJ. Residentie Zuiderpoort blok C Aartselaar. Nieuwbouwproject THE K. Nieuwbouwproject AXO 118.
 Quares Te Koop Nieuwbouwprojecten.
Waar historische grandeur en modern comfort samenkomen. Vanaf 190.500 Reeds 50% verkocht. Zuid-west georiënteerde appartementen op t Zuid. Vanaf 305.000 Reeds 85% verkocht. LAATSTE APP TE KOOP Energiezuinig en duurzaam BEN30 nieuwbouwproject in hartje Mechelen. Vanaf 415.275 Reeds 50% verkocht.
 Nieuwbouw appartementen en projecten te koop Pajota.
Het project met een moderne architecturale uitstraling bestaat uit 22 appartementen, waarvan 18 appartementen met 2 en 4 duplexappartementen met 3 slaapkamers. De gelijkvloerse appartementen genieten van een privatief terras en tuin met directe toegang naar de achtergelegen gemeenschappelijke tuin.
 Op zoek naar een nieuwbouwwoning, appartement of bouwgrond?
Een nieuw project van 22 tweeslaapkamerappartementen en 34 ondergrondse parkeerplaatsen. De bewoonbare oppervlakte varieert tussen 83m en 121m. Appartement Binnen een straal van 0 km Ingelmunster. In de Oostrozebekestraat komt Le Duc, een nieuwbouwappartementsgebouw in het centrum van Ingelmunster met 5 nieuwbouw appartementen.
 Nieuwbouwprojecten, nieuwbouw appartementen immo proxio.
Zuivere, strakke lijnen en energiezuinige technieken. Maak kennis met deze moderne woningen in Ieper. 5 nieuwbouwwoningen in ee. 15 Nieuwbouw Appartementen te koop in Roeselare, Bollaardstraat 7 / B 1.2 15 nieuwbouw appartementen te koop in Roeselare. vanaf 205.000 0.
 Nieuwbouwprojecten, nieuwbouw appartementen Vlaams-Brabant immo proxio.
Ruime woningen met eigen terras De erkende assistentiewoningen van Residentie Steen beschikken over een ruime oppervlakte, 1 of 2 slaapkamers en elk e. 4 Nieuwbouw Appartementen te koop in Halle 1500, Poststraat 24-26 4 nieuwbouw appartementen te koop in Halle.
 Immo Pevenage Nieuwbouwappartementen.
Residentie genaamd Arthur is een meergezinswoning met 4 appartementen. Het project is centraal gelegen in Geraardsbergen in de directe om. RESIDENTIE LEON: EXCLUSIEF NIEUWBOUWPROJECT TE AALST. Residentie Leon” is een exclusief nieuwbouwproject langsheen de ring rond Aalst, maar toch op wandelafstand van het centrum.
Nieuwbouwappartementen te koop in Melle.
Nieuwbouwappartementen te koop in Melle. Jef Van Cauwenberghe 09 225 25 24 Erkend vastgoedmakelaar vennoot BIV 505 931. Jef Van Cauwenberghe 09 225 25 24. Nieuwbouwappartementen te koop in Melle. Dit iconisch gebouw van de hand van het architectenbureau Abscis bestaat uit 14 energie-arme, comfortabele appartementen.